Αυγέρης Δόμηση & Διακόσμηση θα πάρει μέρος στην Διεθνής Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2015» και η «2η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Αυγέρης Δόμηση & Διακόσμηση το εξειδικευμένο συνεργείο της Saint-Gobain (Construction Products) στα Γιάννενα και στην Ήπειρο θα πάρει μέρος στην Διεθνής Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2015» και η «2η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 24 Μαΐου 2015 σε νέο εκθεσιακό χώρο στο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

afisa

Building Green Expo

H Saint-Gobain Hellas  συμμετέχει στην έκθεση “Βuilding Green” που πραγματοποιείται  στο εκθεσιακό κέντρο Μ.Ε.C.,  από 21-23 Νοεμβρίου 2014, με θέμα : Δόμηση, Ενέργεια, Περιβάλλον. Η 7η αυτή διεθνής έκθεση αφορά το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο και προκαλεί κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών του χώρου αφού τα θέματα αυτά άπτονται άμεσα της επικαιρότητας  και του μέλλοντος για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Στην έκθεση συμμετέχουν πολλές και γνωστές εταιρίες που παρουσιάζουν προϊόντα και δραστηριότητες που αφορούν την Πράσινη Δόμηση. Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιείται το Συνέδριο Εco Building Conference με σημαντικές και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.

H Saint-Gobain Hellas στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο  του Παιδιού» είναι μη κερδοσκοπική εθελοντική οργάνωση που  σκοπό της έχει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των παιδιών , όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά,  παρέχοντας υπηρεσίες  στα παιδιά σε 24ωρη βάση, με σκοπό τη σωματική, πνευματική, και ψυχολογική σταθερότητα.

«Το Χαμόγελο του  Παιδιού» προσφέρει:

  • Καταφύγιο σε παιδιά που έχουν χαθεί, εγκαταλειφθεί ή κακοποιηθεί
  • Άμεση παρέμβαση σε παιδιά που  βρίσκονται σε κίνδυνο
  • Ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση για δωρητές αίματος  , αιμοπεταλίων και μυελού των οστών
  • Πληροφορίες και οδηγίες σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα  και την προστασία των παιδιών
  • Προληπτική  ιατρική
  • Ψυχολογική υποστήριξη  για παιδιά και εφήβους, καθώς επίσης και συμβουλές για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς

Η Saint-Gobain Hellas ανταποκρίθηκε  με προθυμία στις ανάγκες του οργανισμού, σε δομικά  προϊόντα, αρχικά για την κατασκευή του έργου  «Κέντρο Αμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης» στην  Πάτρα, για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά της  περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.  Στη συνέχεια ακολούθησε η δωρεά προϊόντων για την  κατασκευή του σπιτιού στη  Βροχίτσα Ηλείας, ένα σπίτι που θα φιλοξενήσει τα παιδιά σε ανάγκη της Πελοποννήσου. Η εταιρία με αγάπη προσέφερε την αλληλεγγύη της στην οργάνωση,   προκειμένου να βοηθήσει στο τόσο μεγάλο και σημαντικό έργο που κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ταχύπηκτα προϊόντα MAPEI

Η νέα καινοτομία των εργαστηρίων Έρευνας και Ανάπτυξης της Mapei είναι η τεχνολογία ταχείας εφαρμογής και παράδοσης, Fast Track Ready. H νέα σειρά προϊόντων Mapei με τεχνολογία Fast Track Ready προσφέρει απλουστευμένη, βελτιωμένη και βελτιστοποιημένη εφαρμογή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.